Kosten van een uitvaart

De kosten van een uitvaart zullen altijd van persoon tot persoon verschillen, maar natuurlijk zijn er wel cijfers bekend waarin duidelijk wordt welke kosten er gemiddeld worden gemaakt voor een uitvaart. Uit die cijfers blijkt dan dat voor een gemiddelde uitvaart toch al gauw rekening moet worden gehouden met kosten zo rond de 7000 euro. Dit is dus zoals je kunt zien een flink bedrag en de kosten van een uitvaart dienen dan ook nooit onderschat te worden. Als je de kosten voor je uitvaart namelijk wel onderschat en je verzekert een te laag bedrag voor je uitvaartverzekering, dan zal er dus geld bijgelegd moeten worden door degenen die je achterlaat.

Crematie of begrafenis?

Kies je voor een begrafenis, dan zal de uitvaart duurder worden. Dit komt omdat er voor een begrafenis extra kosten gemaakt dienen te worden. Zo zit je onder andere met grafkosten en dergelijke. Dit is uiteraard bij een crematie niet van toepassing en het is dan ook daarom die variant van een uitvaart dus ook de goedkoopste is.

Hoe wil je dat je uitvaart eruit ziet?

De kosten van de uitvaart zullen goedkoop of duur zijn afhankelijk van je wensen. Het is in elk geval fijn dat je zelf toch een grote invloed hebt op de kosten van je uitvaart en dat indien je echt de goedkoopste uitvaartverzekering wilt hebben dit ook mogelijk is door gewoon af te zien van allerlei tierelantijntjes en de uitvaart gewoon redelijke eenvoudig te houden.

Previous post:

Next post: